Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Totaalsloop

 

transportVMR Venlo Groep is ervaringsdeskundige op het gebied van totaalsloop van grote gebouwen, nutsbedrijven (zoals energiecentrales), maar ook van civiel kunstwerken zoels bruggen en viaducten. Daarnaast zijn spoorlijnen en wegen ook onderdeel van ons slooptraject. De projecten worden gerealiseerd met behulp van eigen materialen zoals kranen, hydraulische scharen en pneumatisch hogedruckgereedschap. Hierbij is het transport geheel in eigen beheer waardoor wij u de beste service kunnen bieden.

Wanneer het noodzakelijk is extra capaciteiten te moeten inzetten beschikt VMR Venlo Groep over een aantal betrouwbare partners binnen onze sector.

 

Deel- en revonatiesloop

 

Er kunnen zich verschillende problemen voordoen zodra het betreffende project bijvoorbeeld op een monumentenlijst staat. Voor VMR Venlo Groep betekent dit geen probleem, maar een uitdaging! Deelsloop of renovatiesloop zijn op dergelijke momenten "key woorden". Door de onze expertise is het ook mogelijk inwendig te slopen zodat er alleen een casco overblijft. Door een nieuwe indeling van het gebouwd kan het pand een nieuwe bestemming krijgen, terwijl het monumentale aanzicht behouden blijft.

 

Industriedemontage

 

Een specialisme van VMR Venlo Groep is het verwijderen productiestraten. Indien een productielijn wordt opgeheven moet de lijn verwijderd worden. Wij demonteren deze productiestraten en onderdelen graag voor u en waarbij wij de productieonderdelen die niet meer bruikbaar zijn vernietigen.

 

transport3Opslag en verwerking

 

Bij het slopen van objecten komen veel verschillende materialen vrij, zoals aluminium, koper, lood, zink en roesvrijstaal. Het is noodzakelijk deze materialen te scheiden en sorteren. Hiervoor beschikken we over een metaalwerf in Venlo. Op deze werf is het daarnaast ook mogelijk metalen te ontleden. Dit gebeurt door middel van een verhing in onze pyrolyseoven, waarin per dag 40 ton materiaal verwerkt kan worden.

columbusweg-nl

jamescookweg-nl

fransjanssenOprichter Frans Janssen

Geboren te Venlo
18 december 1942 - † 31 maart 2006